dimanche 2 juin 2013

En Roumanie, je tra-vail-le!

Don Juana - Anca VisdeiAfis Don JuanaAnca VisdeiINSIDER: “Desfăşurat ca un experiment cu intrarea liberă, spectacolul de lectură “Dona Juana” a fost o surpriză picantă. Fără prea multe decoruri, stând pe scaun ca la repetiţie, actorii grupaţi în jurul Cătălinei Mustaţă au reuşit să dea credibilitate textului şi să incite imaginaţia publicului. La final, actorii şi scriitoarea Anca Visdei au încercat un dialog deschis cu publicul, dar nimeni nu a îndrăznit să pună întrebarea la care se gândea toată lumea – Piesa este autobiografică?”
DSC01650DSC01640DSC01661Catalina MustataDSC01646DSC01647DESPRE PIESĂ: Don Juan la feminin. Juana îi farmecă pe toţi bărbaţii, cu preferinţă pentru cei consideraţi inaccesibili, dar care nu rămân aşa pentru mult timp. Sub forma unei comedii impulsive, această piesă este o constatare serioasă, care “avansează mascat.” O farsă în care râdem de nenorocirile victimelor Juanei (şi care există din plin!) din toate epocile, din toate ţările, de toate profesiile, religiile şi sexele. 
http://infoinsider.ro/2013/06/02/spectacol-lectura-dona-juana-si-faptele-sale-de-filantropie-un-experiment-reusit-la-teatrul-odeon/

2 commentaires:

ABMediere and Co a dit…

Regret nespus ca am aflat mult prea tarziu despre spectacolul dvs. lectura Dona Juana.
Indraznesc sa sper ca il veti repeta.
Va multumesc pentru ca ati intors privirea -si nu numai - catre aceasta tara flamanda de frumusete interioara, echilibru social, onestitate morala.
Despre oamenii ei, nu pot decat sa sper ca vor fi mai multi cei care isi vor dori frumusete, echilibru onestitate.
cu gratitudine/Aura Bayhan

Anca Visdei a dit…

Va multumesc la rîndul meu. Pe curînd, sper...
Anca